Pizzeria Pizzara

Pizzeria Pizzara

Pizzara je ugostiteljski objekt s dugogodišnjom tradicijom koji nudi odličan izbor pizza, marendi, sendviča i drugih jela u vrhunski uređenom modernom ambijentu budući da našim gostima želimo pružiti samo najbolje. Ponudu jela konstantno obogaćujemo i proširujemo prateći sve kulinarske trendove kao i trendove zdrave hrane. Posjetite nas i uvjerite se u izvrnost naše ponude i ljubaznost našeg osoblja. Želimo Vam dobrodošlicu i dobar tek!


Povijest pizze seže sve do rimskih vremena kada je služila kao jestiva podloga, a moderna pizza kakvu poznajemo danas poznajemo svoj početak ima u 17. stoljeću, u Napulju. Jedna od najpopularnijih pizza, Margherita, koju je u čast kraljice od Savoya napravio napolitanski kuhar Raffaele Esposito nastala je u 18. stoljeću. Najstarijom pizzerijom zatvorenog tipa smatra se Port'Alba koja je s pečenjem započela još davne 1783. godine, a radi još i danas te se u toj pizzeriji spravlja pizza po izvornom receptu: tijesto se mijesi i valja ručno, bez ikakvih mehaničkih pomagala, a peče se na 485°C od 60 do 90 sekundi. Pizzara slijedi ovu napolitansku tradiciju i nastoji Vam ponuditi pizze spravljene prema navedenoj originalnoj recepturi kako biste uživali u najboljem okusu prave pizze.

Loyalty program

Svakom on-line narudžbom ostvarujete bonus od 10% u vrijednosti narudžbe! Logirajte se na našoj stranici i naručite jela iz naše ponude te skupljajte bonus. Prilikom svakog on-line naručivanja, dobit ćete 10% od vrijednosti narudžbe na Vaš bonus račun, a prikupljeni iznos možete iskoristiti kao popust već kod idućeg naručivanja. Stanje bonusa možete vidjeti u gornjem desnom kutu kada ste logirani u svoj račun. Bonus ostvarujete i kod narudžbe prilikom koje ste odlučili iskoristiti dotadašnji prikupljeni iznos, ali se u tom slučaju 10% računa prema iznosu razlike, npr. početna vrijednost narudžbe je 50kn, umanjili ste je za prikupljeni bonus od 15kn pa tu narudžbu plaćate 35kn te ćete dobiti bonus od 10% u iznosu od 3,50kn. Loyalty popust može se koristiti isključivo kod online naručivanja. Registrirajte se i počnite skupljati bonuse već sada!

Kontakt

Kontaktirajte nas


Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti Pizzara i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Info

 

info@pizzara.hr

(023) 312 826

Katarine Zrinske 1
23000 Zadar
Hrvatska

Radno vrijeme:
ponedeljak-petak 07:00-23:00
subota 09:00-23:00
nedjelja 12:00-22:00