Pizzeria Pizzara

Pizzeria Pizzara

Pizzara je ugostiteljski objekt s dugogodišnjom tradicijom koji nudi odličan izbor pizza, marendi, sendviča i drugih jela u vrhunski uređenom modernom ambijentu budući da našim gostima želimo pružiti samo najbolje. Ponudu jela konstantno obogaćujemo i proširujemo prateći sve kulinarske trendove kao i trendove zdrave hrane. Posjetite nas i uvjerite se u izvrnost naše ponude i ljubaznost našeg osoblja. Želimo Vam dobrodošlicu i dobar tek!


Povijest pizze seže sve do rimskih vremena kada je služila kao jestiva podloga, a moderna pizza kakvu poznajemo danas poznajemo svoj početak ima u 17. stoljeću, u Napulju. Jedna od najpopularnijih pizza, Margherita, koju je u čast kraljice od Savoya napravio napolitanski kuhar Raffaele Esposito nastala je u 18. stoljeću. Najstarijom pizzerijom zatvorenog tipa smatra se Port'Alba koja je s pečenjem započela još davne 1783. godine, a radi još i danas te se u toj pizzeriji spravlja pizza po izvornom receptu: tijesto se mijesi i valja ručno, bez ikakvih mehaničkih pomagala, a peče se na 485°C od 60 do 90 sekundi. Pizzara slijedi ovu napolitansku tradiciju i nastoji Vam ponuditi pizze spravljene prema navedenoj originalnoj recepturi kako biste uživali u najboljem okusu prave pizze.

Kontakt

Kontaktirajte nas


Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti Pizzara i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Info

 

info@pizzara.hr

(023) 312 826

Katarine Zrinske 1
23000 Zadar
Hrvatska

Radno vrijeme:
ponedeljak-petak 07:00-23:00
subota 09:00-23:00
nedjelja 12:00-22:00